…gezond bewegen zonder inspanning

Bewegingsbanken

een uurtje werken voor een maatje kleiner

De bewegingsbanken die bij het slenderen worden gebruikt, worden aangedreven door elektromotoren. Er zijn 6 verschillende bewegingsbanken die elk een ander gedeelte van uw lichaam activeren: benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen.

Sandbag bank

De bank versoepelt de onderrug en maakt tevens de onderrugspieren en de buikspieren steviger. De zachte ritmische heupbewegingen breken cellulitis af op het zitvlak en de dijen, het geeft je een vastere en gladdere huid. Het verstevigt en slankt de buik, de benen en het zitvlak af.

Benen bank

De opgeheven stand en de beweging verbetert de bloedsomloop, en werkt vochtafdrijvend in de onderste ledenmaten. De beweging staat ongeveer gelijk aan een wandeling van 3 km, terwijl tevens ook de onderrugspieren sterker gemaakt worden.

Sit-up bank

De bank helpt je om sit-ups te doen in 10 minuten worden daardoor je buik-, been- en zitvlakspieren steviger en strakker. Tevens worden onderrugspieren en middenrif sterker gemaakt.

Taille-Buik-Heupen

Door de bewegingen van de tafel worden de benen zacht op en neer bewogen, daardoor worden taille, buik en heupen steviger en slanker en de onderrugspieren sterker.

Stretch bank

De massagewerking helpt je om je hele bovenlichaam te trainen. Verbetert de houding, vermindert overtollig vet op middenrif, lenden, rug en buik. Versoepelt de schouders en nek, en verstevigt de bovenarmen.

Relax bank

Verbetert de bloedsomloop door de bloedstroming te verhogen, stimuleert de afvoer van overtollig water en afvalstoffen terwijl het de huidcellen een zachte warme gloed geeft. Geeft je een relaxed gevoel en een extra dosis energie.

Ons adres

Slender Studio Oss
Singel 40-45 nr. 65
5348 PH  Oss
0412 623 141
06 1882 0944

Contact:

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op of stuur een e-mail.

© Slender Studio Oss – Alle rechten voorbehouden. | webdesign & website door ideesign+